Klik op de foto om te vergroten

Phone Company

Phone Company is gevestigd in Den Bosch. In de binnenstad zijn we gemakkelijk bereikbaar en kunnen we jouw telefoon snel repareren. Met man en macht werken wij met alle kennis en kunde aan de reparatie van jouw telefoon.

Door een zorgvuldige werkwijze en adequate manier van werken garanderen wij onze klanten een succesvolle reparatie. Doorgaans repareren we jouw telefoon binnen 30 minuten. Je hoeft bij ons dus nooit lang op je telefoon te wachten!

Over ons

Onze winkel

Phone Company is gevestigd in het centrum van Den Bosch. Onze winkel is erg makkelijk bereikbaar en er zijn daarnaast genoeg parkeermogelijkheden in de buurt.

Voor meer informatie over de locatie van onze winkel, de openingstijden of contactmogelijkheden, kun je op de pagina Contact & Openingstijden kijken.

voorkant-winkel
accessoires

Kwaliteit en garantie

Phone Company zorgt voor een kwalitatieve reparatie. Onze specialisten repareren jouw telefoon op vakkundige wijze. We kunnen daarom een garantie van 6 maanden tot 1 jaar afgeven.

Heb je vragen over een defect toestel of over onze werkwijze? Stel deze dan gerust hier door het contactformulier in te vullen. We streven er naar je zo snel mogelijk van een gepast antwoord te voorzien.